Maci Bolt - Macik és MackókMaci Bolt - Macik és Mackók
Vissza a Maci Bolt kezdő oldalára Maci Bolt kezdőlap Mackó infó Vásárlás Mackóságok Extra mackó Mackó vendégkönyv
Maci Bolt - Maci és MackóMaci Bolt - Maci és Mackó
Maci Bolt – Maci és MackóMaci BoltMaci BoltMaci Bolt – Maci és Mackó
 
On-line játékok
Kölyök Mackó
Társkereső
Nyeremény játék
Maci Bolt Képeslapok
 
Heti
ajánlatunk
Óriásmackó András
E-mail küldés a Maci Bolt részére
 
 

Maci Bolt »  Extra Mackó »  On-line macis játékok

On-line macis játékok

Jól működik a memóriád? Tegyél próbát egy macis memória játékkal! És vajon az öszekevert képkockákat a helyükre tudod-e rakni? És az összes macis nyakkendőt át tudod-e színezni?

Gondolom nem csodálkozol azon, hogy a Maci Bolt összes játéka is macis?

Mackós Memória

Mackó Piknik

Mackós memória játék A közismert memória játéknak a macis internetes változata a BBC-től. Meg kell találni minden Macinak a párját! Mackó piknik A BBC mackós gyűjtőgető játéka. Segíts a Pudsey Mackónak, hogy összegyűjtse amire a piknikeléshez szüksége van.

Szuper Mosómedve

Micimackó Dámajáték

Szuper Mosómedve Kaland játék. A feladat, hogy a Mosómedvét megvédd a rá leselkedő veszélyektől, és ez érdekében minél több pontot gyűjts össze. Micimackó és Malacka Dámajátéka Klasszikus Dáma táblajáték, most Micimackóval és Malackával. Te vagy Micimackóval.

A Medve és a méhek

Panda Mackó golf játéka

A Medve és a Méhek Arcade game. A feladat, hogy a színes nem méz tartalmú méhsejtekből háromszög alakzatokat hozz létre. Panda Mackó golf játéka Akarsz egyet golfozni a Panda Mackó golfpályáján? Itt a lehetőség. Csak arra vigyázz, hogy a golflabda ne essen be a vízbe!

Macis memória játék

Tic-Tac-Toe

Macis memória játék A közismert memória játéknak a macis internetes változata. Meg kell találni minden Macinak a párját! Tic-Tac-Toe Három azonos nyakkendő színű mackót kell egy vonalban elhelyezni, de az ellenfél megpróbálja ezt akadályozni!

Macis tologatós játék

Mackó színváltó

Macis tologatós játék Az összekevert képet kell kirakni úgy, hogy a képkockákat csak tologatni lehet, az egy üres hely felhasználásával! Mackó színváltó Legyen minden Mackónak piros nyakkendője! Sajnos a piros nyakkendők kékre változnak, ha nem jó helyre kattintasz!

Kínai dámajáték Mackókkal

Mackós Reversi

Kínai dámajáték Mackókkal Ez egy kínai dámajáték, természetesen Mackókkal. A feladat, hogy csak egy Mackó maradjon meg a játékmezőn. Macis Reversi A játék célja, minél több legyen a kék nyakkendős Mackódból a játékasztalon. A piros nyakkendős Mackó kék nyakkendőssé változik, ha két kék nyakkendős Mackó közé kerül a lépésed után.

Micimackó Checker

Micimackó MahJong

Micimackó checker Logikai és taktikai kirakójáték két személy részére. A feladat, hogy négy Micimackó vagy Malacka figura kerüljön bármely irányban egymás mellett egyvonalba. Micimackó MahJong A jól ismert MahJong játék Micimackós válozata. A játék célja, hogy páronként minden dominót eltávolíts a játéktérről.

Teddy a légi mentő

Teddy a vízimentő

Teddy a légimentő Az ICQ mackós játéka. A feladat, hogy a fogságban lévő Mackólányt a légimentő Teddy Mackó kiszabadítsa. Teddy a vízimentő Az ICQ mackós játéka. A feladat, hogy a fogságban lévő Mackólányt a vízimentő Teddy Mackó kiszabadítsa.

MACI BOLT HÍRLEVÉL

Figyelmedbe szeretnénk ajánlani MACI BOLT - hírlevelet is, amelyben folyamatosan tájékoztatunk újdonságainkról és a honlap tartalmának változásáról. Ha esetleg még nem jelentkeztél volna, kérjük, kattints ide, és jelentkezz most!


 
Maci Bolt – Maci és MackóMaci BoltMaci BoltMaci Bolt – Macik és Mackók
Ugrás a lap tetejére
Maci Bolt Macik és MackókMaci Bolt Macik és Mackók
Maci BoltMaci Bolt Macik és MackókMaci Bolt Macik és MackókMaci Bolt Macik és Mackók © 2003-2007.
Meniszkusz Kft.

Utoljára módosítva:
2016 02. 08.
Maci Bolt Maci és MackóMaci Bolt Maci és Mackó